personvern

innstillinger

Her får du informasjon om hvordan du kan kontrollere hvilken informasjon vi lagrer, og hvordan den kan brukes.

Kontroll over dine opplysninger

Du har mange muligheter til å selv bestemme hvem som skal få lagre informasjon om deg, og hvordan den brukes. Vi har samlet en del tjenester og informasjon under, som gir deg muligheten til å velge selv.

Annonseinnstillinger

Vi viser annonser på våre nettsider. Både annonser servert fra oss på vegne av våre kunder, og annonser fra andre annonsenettverk. Du kan ikke reservere deg mot annonser på våre nettsider, men du kan velge å ikke få personaliserte annonser.

  • Du kan stille inn selv om du ønsker å få personaliserte annonser og fra hvem, på tjenesten youronlinechoices.com. Siden er en tjeneste levert av EU.

Google

Vi bruker Google annonseteknologi for å vise deg annonser. Hvis du har en Google-konto kan du endre annonseinnstillinger her.

Du kan også installere en egen add-in hvis du bruker Chrome, for å blokkere personaliserte annonser. Les mer om denne her.

Du kan lese mer om hvordan annonser fra Google, fungerer her.

Innstillinger for Analyse

Vi bruker google analytice som analyseverktøy for å måle trafikk og generere statistikk om bruken av våre nettsider. Dette er nødvendig for å kunne levere en tjeneste til leserne våre og forbedre produktet for våre brukere.

Les mer om våre analysetjenester og sporing på vår side om Cookies.

Google Analytics

Du kan blokkere sporing fra Google Analytics ved å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Innstillinger for abbonnenter / kunder

Hvis du er kunde av kraftmat, kan vi sende deg tilpasset markedsføring for å gi deg mest mulig relevante tilbud og informasjon. Hvis du ikke ønsker dette kan du kan du kontakte oss eller melde deg av nyhetsbrev når du mottar mail fra oss.

Innsyn i dine opplysninger

Ønsker du innsyn i dine personopplysninger hos kraftmat.no kan du finne kontaktinformasjon for personvernhenvendelser lengre nede på denne siden.